Cultura

El Tint de Banyoles ja és seu del Centre d’Estudis

L’Ajuntament de Banyoles ha acabat les obres de reforma i millora de l’edifici del Tint i hi ha habilitat la nova seu del Centre d’Estudis Comarcals a la primera planta, a més de millorar la sala polivalent d’ús compartit de la planta baixa. Els treballs, amb una inversió de 115.900 euros, s’han centrat en la substitució de tota la coberta de l’edifici, amb la retirada de la uralita que hi havia i la millora de la il·luminació i la climatització. El Centre d’Estudis Comarcals de Banyoles i l’Ajuntament van signar un conveni de cessió per 50 anys del Tint.

El Centre d’Estudis té ara la seva seu al primer pis del Museu Arqueològic, després que donés a la ciutat l’edifici de Can Paulí, que ha permès l’ampliació del museu. El Tint és una de les poques fàbriques medievals catalanes que conserven l’estructura original.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.