Economia

ROSES

Jaume Subirós rep el Premi Gastronòmic Xavier Sagristà en la Nit del Turisme Empordanès

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de l’Alt Empordà (AHAE), ha premiat el cuiner Jaume Subirós, ànima del Motel Empordà, i els empresaris Josep Moyano, fundador del Grup Prestige Hotels, i Sion Oliva, propietària del restaurant Cal Sagristà de Peralada, en un acte que s’ha celebrat aquest dilluns al vespre en el marc de la Nit del Turisme Empordanès al Teatre Municipal de Roses i que ha reunit prop de 200 persones.

Durant l’acte La Cuina del Vent, el col·lectiu gastronòmic de l’AHAE, va anunciar que incorpora els xefs Paco Pérez i Mateu Casañas com a Socis d’Honor, per la gran tasca que fan de promoció del producte del territori.

La directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech; el diputat i vicepresident de Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jordi Masquef; i l’alcalde de Roses, Josep Maria Martínez, van participar en l’entrega dels guardons així com el regidor de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Roses, Fèlix Llorens.

El president de l’AHAE, Miquel Gotanegra, va destacar durant l’acte que els premis posen en valor el treball en l’excel·lència que estan fent els empresaris del sector, sovint poc reconegut. A més, va aprofitar per reclamar al Govern de la Generalitat “que obri l’aixeta de les inversions i la planificació a l’Alt Empordà i que aporti solucions reals i perdurables per a la sequera”. I també va ser crític amb el Govern de l’Estat per la falta d’inversions a les carreteres i per l’amenaça a la biodiversitat i a l’economia del territori que representa el Pla d’Ordenació de l’Espai Marítim recentment aprovat.

La 6a Nit del Turisme Empordanès ha combinat en un sol acte el lliurament dels premis anuals amb una taula rodona centrada en la desestacionalització amb el títol “Tot l’any, Empordà” conduïda pel doctor en Turisme, Dret i Empresa per la UdG Marc Grijalvo, i que ha tingut com a ponents el cuiner Mateu Casañas, xef i soci dels restaurants Compartir i Disfrutar; Roser Prats, especialista en Hotels & Tourism de CaixaBank; i Pau Calero, gerent de SK Kayak.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Ajuts de 53 milions per modernitzar les xarxes de regadius

Barcelona
economia

Males perspectives per a la collita de cereal de secà

Sarroca de Lleida
GIRONA

La demarcació baixa dels 30.000 aturats el mes de maig

GIRONA
economia

Francisco Oller preveu créixer el 2025 i reincorporar el personal acomiadat

cassà de la selva
economia

L’ocupació marca un nou rècord històric amb més de 3,8 milions d’afiliats

barcelona
societat

Prioritat per al producte local i que pugui competir d’igual a igual, les demandes

barcelona

L’empresa Francisco Oller presenta un ERO per fer fora 39 treballadors

cassà de la selva
ECONOMIA

La pedregada de dissabte arrasa 1.500 hectàrees de vinyes de l’Alt Penedès

Vilafranca del Penedès
economia

Més de 5 milions de turistes fins a l’abril, un 16,3% més que fa un any

Barcelona