El Badalona canvi de cara i supera clarament l'Sporting Maonès (3-0)

Els homes de Bernardo Fuentes canvien d'actitud i obtenen la segona victòria a casa

El trident escapulat (Prats, Diego Torres i Molist) es llueix per primer cop amb tres gols

Bernardo Fuentes
TÈCNIC DEL BADALONA
«Estic molt content per l'actitud, ja que a més de les ganes, hi ha hagut minuts de bon futbol»
«Sóc un home de la casa i estic a disposició del club»
Joan Esteve
TÈCNIC DE L'SPORTING MAONÈS
«Nosaltres hem vingut a fer el nostre partit, però hem trobat un Badalona molt motivat; ha sigut el just guanyador»

Victòria clara del Badalona en un partit dirigit ahir per Bernando Fuentes, substitut interí –en principi– de Manolo González, destituït dimecres passat. Potser pel canvi d'entrenador, o per la necessitat d'una reacció –o per les dues coses– els jugadors del Badalona van evidenciar un canvi d'actitud notable, contra un Sporting Maonès que, tot i la claredat del resultat, va deixar sensacions d'equip sòlid.

La primera part va ser molt equilibrada, si bé el Badalona va dominar lleugerament la possessió de la pilota. L'equilibri, però, el va trencar el de sempre, el pitxitxi escapulat amb sis gols, David Prats, en rematar de cap un córner servit per Ivan Mateo (38').

En els segons 45 minuts, l'Sporting va sortir a la gespa decidit a empatar el partit. I gairebé ho van aconseguir, ja que el Badalona va sortir del vestidor un pèl desordenat. Després d'un minuts de pressió dels balears, va aparèixer la segona punxa del temible trident badaloní –que fins ahir no havia brillat alhora–, Diego Torres. El davanter de Valladolid va tenir dues ocasions seguides que van precedir el 2-0, un autèntic golàs de fora de l'àrea que va entrar per l'escaire de Moso, que no va poder fer res per evitar-lo. Malgrat el segon gol, l'Sporting no va deixar d'atacar en cap moment, ara ja deixant molts més forats a la seva defensa. I una d'aquestes llacunes la va aprofitar Òscar Ramírez per assistir Xavi Molist, que acabava d'entrar al camp. La tercera punxa del trident va guanyar l'esquena a tota la defensa, i no va fallar davant de Moso per fer el 3-0 definitiu. Molist va celebrar el gol amb doble alegria pel calvari de lesions que ha tingut el davanter escapulat durant els darrers mesos.

Respecte al canvi de tècnic, la comissió esportiva del Badalona s'havia reunit just abans del partit, però no en va transcendir res.

BADALONA
3
SP. MAONÈS
0
BADALONA:
Rubén, Òscar Ramírez, Alfonso, Robles, Igotz, Xavi Muñoz, Ivan Mateo (Larios, 85'), Rubén Casado, Víctor (Blanco, 70'), Diego Torres (Molist, 79') i David Prats.
SPORTING MAONÈS:
Moso, Reynés (Fullana, 76'), Geroni, Sergio (Mourad, 62'), Pedro Capó, Raúl Capó, Libo, Moyano, Iray, Trujillo i Guillem Martí (Mario Mora, 68').
GOLS:
1-0 (38') David Prats. 2-0 (66') Diego Torres. 3-0 (83') Molist.
ÀRBITRE:
Vallejo Aznar (col·legi aragonès).
T.G.:
Als locals Rubén Casado, Ivan Mateo i Víctor; i als visitants Sergio, Mourad i Raúl Capó.