Punt divers

'Del Tros al Plat' promou la creació de la primera cooperativa de consumidors al Pallars Sobirà

ALT PIRINEU I ARAN

Les iniciatives del grup de treball 'Del Tros al Plat', promogut pel Consell Comarcal del Pallars Sobirà, tenen per objectiu conscienciar els consumidors a l'hora d'adquirir productes locals i considerats artesanals. Per aquest motiu, el grup de treball està promovent la creació d'una cooperativa de consumidors per poder vendre el producte directament al consumidor final. La coordinadora del projecte, Vanessa Freixa Montanyanes, ha explicat que per fer-ho possible es necessiten les infraestructures d'una sala de desfer perquè el productor carni pugui fer tot el procés de producció. Segons ha explicat Montanyanes en declaracions a l'ACN, 'en l'actualitat, cap carnisseria del Pallars ven carn ecològica de producció local'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.