Punt divers

La sisena Fira de l'Abat de Navarcles incorpora un espai dedicat a la gastronomia dels monestirs

CATALUNYA CENTRAL

Monacàlia, la Fira de l'Abat de Navarcles, incorpora aquest any un nou espai, 'El refetor del monestir', a la plaça Sant Valentí, dedicat a la gastronomia dels monestirs. S'hi podran tastar productes i licors dels monestirs de tot l'estat espanyol i vins de dir missa, entre els quals el del Vaticà, que fabrica una empresa catalana. En aquesta edició, el certamen vol posar més 'èmfasi' en el seu origen monacal recordant la relació entre Navarcles i el monestir de Sant Benet de Bages, explica Llorenç Ferrer, regidor de l'Ajuntament de Navarcles i de la Comissió organitzadora de Monacàlia. La fira se celebrarà els dies 8 i 9 de març i manté les tradicionals representacions teatrals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.