El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Núvols alts Clarianes Clarianes Clarianes Plugims Ennuvolat Plugims
Prob. precip. (%) 00050855050
Cota de neu (m) 0001800160016001500
T. màxima (ºC) 16161616161617
T. mínima (ºC) 1311109111211
Vent 20 km/h E 10 km/h E 10 km/h S 10 km/h SE 15 km/h E 10 km/h E 15 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cel mig ennuvolat

Durant el matí el cel estarà mig o molt ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans que avançaran de sud a nord. Durant les hores centrals del dia seran més nombrosos i puntualment deixaran el cel cobert. A banda d’això, hi haurà alguns intervals de núvols baixos al litoral i en punts del prelitoral, sobretot a l’extrem sud. No es descarta algun plugim feble, aïllat i minso en qualsevol punt, sobretot de la meitat oest. La temperatura es mantindrà sense grans canvis o pujarà lleugerament, tant la mínima com la màxima.

La mar: Maror amb àrees de forta maror en tota la zona marítima.

Demà: Al llarg del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i també en punts del prelitoral, sobretot als dos extrems. A la resta el cel estarà poc ennuvolat pel pas de núvols alts i alguns de mitjans, sobretot durant el matí, i al centre del dia hi haurà núvols d’evolució diürna en punts de muntanya. No es descarta algun ruixat feble, local i minso en punts del Pirineu i el Prepirineu durant la tarda. Temperatura mínima lleugerament més baixa. La màxima es mantindrà sense grans canvis.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET