Horòscop

Predicció pel dia 2 març 2021

Àries. 21 març-20 abril
No caiguis en les mentides per excusar-te davant la teva parella. Si hi ha res que t'incomoda, digues-li i així podreu arribar a una solució, sinó tot empitjorarà.
Taure. 21 abril-20 maig
Tindràs el cap ple d'idees i iniciatives. Et sentiràs amb moltes ganes de fer noves activitats i de relacionar-te amb gent nova i diferent del teu entorn habitual.
Bessons. 21 maig-21 juny
Si et preocupa el teu físic i creus que pots fer alguna cosa per canviar-ho, fes un pensament per realitzar-ho.
Cranc. 22 juny-22 juliol
Vigila amb els petits errors, no pensis que no tenen importància perquè tots junts et poden portar a tenir problemes a la feina. Intenta ser una mica més perfeccionista.
Lleó. 23 juliol-23 agost
Les energies planetàries avui et posaran les coses molt fàcils. Les teves iniciatives seran molt ben rebudes en el terreny laboral i podràs obtenir millores importants.
Verge. 24 agost-23 setembre
Hauràs de reconsiderar una posició una mica intransigent que fa que t'allunyis d'algú que és molt important per a tu. Has pensat que potser no tens la raó?
Balança. 24 setembre-23 octubre
Pots experimentar canvis importants en la teva vida amorosa. Noves persones entraran dins del teu entorn i et faran reconsiderar els teus sentiments.
Escorpió. 24 octubre-22 novembre
Et pot sentir força cansat i amb els ànims una mica baixos. Si t'ho pots permetre agafa unes hores només per cuidar de tu mateix.
Sagitari. 23 novembre-21 desembre
Avui hauràs de fer el paper de pacificador entre dues persones molt pròximes a tu. No t'amoïnis si sembla molt greu perquè hi sabràs trobar la solució.
Capricorn. 22 desembre-20 gener
Si no vols cometre cap error, no et precipitis a l'hora de prendre una decisió que impliqui canvis radicals per a tu. Avui no estaràs gaire encertat.
Aquari. 21 gener-18 febrer
Deixa de pensar en la feina i gaudeix una mica de la família i dels amics. Agafa't les coses amb més tranquil·litat.
Peixos. 19 febrer-20 març
Pots trobar-te una mica desorientat dins de la teva família perque creuràs que t'amaguen alguna cosa. Abans de fer cap interpretació parla-hi directament.