Medi ambient

Aleix Canalias, amb una fila

Les hortalisses de terra volcànica són úniques
d’enciams a punt de collir
Agricultura

Hortalisses i conserves amb gust volcànic

Les hortalisses de terra volcànica tenen unes característiques organolèptiques úniques. Aleix Canalias, de Verdures de la Canya, explica orgullós que conreen les hortalisses en terra volcànica i amb aigua d’origen volcànic de les Mulleres de Sant Joan les Fonts. Explica que les cullen cada dia, al punt just de maduració, i són de temporada. De fet, ell és el continuador de la manera de fer dels seus avis, Esteve Picart i Maria Puigdemont, i dels seus pares, Dolors Picart i Joan Canalias. Reparteixen a botigues de barri amb la certificació de la Generalitat de venda de proximitat, de circuit curt. A més, ell elabora conserves avinagrades, salses i melmelada de gerds, tot de la seva terra. Les ven sota la marca L’Hort de les Mulleres, algunes amb noms de referència volcànica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar
societat

Gala solidària a l’Hotel Marina Badalona

Badalona

Salut activa la xarxa hospitalària Lleida-Pirineu

Lleida

Protesta contra la possible implantació d’una planta de biogàs

Camarles

Desnonen una família amb una filla de cinc anys a Tarragona

Tarragona