EL PORT DE LA SELVA (Alt Empordà)

II Fira de l'Espàrrec

Una fira amb perfum de primavera

El Port de la Selva tornarà a reivindicar aquest diumenge, per segon any consecutiu, la riquesa d'un producte del territori i de temporada, senzill però amb un gran nombre de possibilitats culinàries, com és l'espàrrec silvestre. La iniciativa, organitzada per l'Ajuntament amb el suport dels comerciants, restauradors i associacions locals, va acompanyada d'un ampli programa d'actes, entre els quals hi ha un concurs de caçar espàrrecs de bosc, una exposició de receptes elaborades amb espàrrecs boscans, realitzades pels restaurants i bars del poble, una xerrada col·loqui del cantautor, gastrònom i locutor de ràdio Pere Tàpias sobre La cuina que ens regala la natura, i una degustació de croquetes d'espàrrecs de bosc, acompanyada d'una llesca de pa i un got de vi.

La fira es completarà amb activitats lúdiques i culturals, com ara una degustació gratuïta de cremat del cap de Creus amb havaneres del grup Mar d'Amunt del Port de la Selva.

14 de març. Al carrer Illa (on hi ha situat el punt d'informació), la plaça d'en Pol Nadal, la platja d'Aquí de Sota i el passeig del Mil·lenari fins al Port de Reig. De 10.00 a 18.00 h.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.