Societat

gastronomia

Emmascarats per gaudir del trinxat de Puigcerdà

El pavelló poliesportiu de Puigcerdà es transforma per aplegar, dissabte, la 22a edició de la Festa del Trinxat, una de les festes gastronòmiques més importants de la comarca. El sopar tindrà uns 800 comensals tant de Puigcerdà i de la Cerdanya com de la resta del país, de França i d'Andorra, que podran degustar tant plats i productes tradicionals com d'altres de més elaborats i actuals. Un ou ecològic cuit a baixa temperatura amb sopa de ceba i un jarret de ral confitat amb llit de pera de Puigcerdà, són l'aposta del ja arrelat col·lectiu gastronòmic Cuina Pirinenca de Cerdanya.

També hi haurà embotits, postres i el fidel trinxat, fet amb patates i col d'hivern. A més, aquest any, coincidint amb la setmana de carnestoltes, es vol animar tothom a portar la seva millor màscara de gala. Durant el ball de nit es farà entrega de diferents premis; per exemple, a la taula més ben “emmascarada”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]