LA CELLERA DE TER (Selva)

Matança del porc

Un tradició recuperada

Amb l'intent de recuperar el tradicional àpat familiar, fa trenta-set anys que el poble de la Cellera de Ter celebra la festa de la matança del porc. I és que matar el porc en l'ambient familiar un cop l'any era la garantia de poder menjar carn i cuinar amb greix una llarga temporada, per a la gent que vivia en l'àmbit rural. Aquesta fira i festa amb el pas dels anys ha esdevingut un referent de la cuina casolana i els organitzadors, el Centre Cultural Parroquial, la presenten destacant-la com a «gastronomia tradicional recuperada, i la primera de les comarques gironines».

14 de març. Dinar de germanor per a mil persones. Tel. 972 423 759


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estat espanyol

La Fiscalia Europea reclama la investigació del cas Koldo

barcelona

Les delegacions de TV3 i CatRàdio a Girona aniran a l’espai Santa Caterina

GIRONA
tercer sector

Càritas Lleida, Solsona i Urgell atén un 11% més de persones

Lleida
MEDI AMBIENT

L’actuació d’urgència en el litoral de Barcelona puja finalment a 125.000 euros, segons l’Estat

Pineda de Mar

L’Ajuntament demana al BBVA més caixers per la reducció d’oficines

Terrassa
economia

El tràfic de mercaderies al Port de Barcelona arriba als 22,8 milions de tones

Barcelona
comerç

A Catalunya es faran 408 fires el 2024

Calella
Urbanisme

Les obres de la Meridiana continuaran l’any vinent fins a Fabra i Puig

Barcelona
tribunals

El TSJC ha de resoldre si autoritza una bicicletada als túnels de Vallvidrera

Barcelona