Societat

gastronomia

Disfrutar: “Si ho haguéssim somiat, no ho hauríem ideat millor”

El restaurant barceloní Disfrutar va obrir ahir les portes amb una nova estrella Michelin, la que els ha permès entrar a la selecta categoria d’establiments guardonats tres vegades, que només n’hi ha 15 a tot l’Estat. “Va ser una sorpresa total, una explosió d’alegria i màgia; si ho haguéssim somiat d’alguna manera, no ho hauríem ideat millor”, va expressar ahir un dels xefs, Mateu Casañas, que també va celebrar poder rebre el premi “al millor lloc”, Barcelona. Segons Casañas, aquest reconeixement no canvia “la manera d’entendre el projecte” però sí que reafirma internacionalment “la importància” de la regió catalana. “És una bandera que cal onejar amb molt orgull”, va assenyalar.

El restaurant de Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch va rebre dimarts la tercera estrella per part de la prestigiosa guia Michelin, només cinc mesos després que l’establiment fos escollit com el segon millor restaurant del món i el millor d’Europa pel rànquing The World’s 50 Best Restaurants. Els tres xefs, que es van conèixer treballant al restaurant El Bulli de Ferran Adrià, van començar amb un restaurant a Cadaqués, el Compartir, i el 2014 van obrir el Disfrutar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Recerca a l'abast de tothom

Barcelona
biologia

Comptar i identificar papallones, un clàssic pioner que encara creix

DEMOGRAFIA i visió per computació

Ajudar els ordinadors a crear una xarxa social dels avantpassats

etnografia

Estudiar els pastors actuals per entendre la ramaderia del neolític

contaminació Acústica

Pla per controlar el soroll de l’oci nocturn a les places de Gràcia

ecologia

Detectius als boscos per calibrar la sequera

LA CRÒNICA

Contenidors i senglars a Montjuïc

oceanografia

Surfistes, bussos i banyistes al rescat del mar

Frederic Bartumeus
Biòleg impulsor del projecte Mosquito Alert

“La ciutadania pot ser a tot arreu”

Blanes