Societat

gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Un dels pisos del ‘Maremàgnum’ i de la mà de la revista ‘Time Out’ es crearà un espai amb catorze restaurants i quatre bars

Hi haurà representants de l’alta gastronomia de la ciutat, com el xef Fran López

S’inaugurarà aquest estiu

La planta superior del Maremàgnum, al Port Vell, serà on aquest estiu s’obrirà el primer Time Out Market Barcelona, un mercat gastronòmic i cultural, el primer de l’Estat i similar a d’altres que ja estan oberts a tot Europa i que beu “de la filosofia de la primera publicació Time Out, l’any 1968 a Londres (que es va crear al voltant de la taula per ajudar la gent a sortir més i millor i descobrir les noves i emocionants tendències i cultures urbanes que hi havien sorgit a tota la ciutat)”. La data d’obertura encara no s’ha fet oficial pel fet, entre altres coses, que l’espai encara està en obres.

El nou punt gastronòmic del Port Vell ocuparà 5.250 metres quadrats i acollirà una selecció de catorze cuines, un restaurant de servei complet, quatre bars (dos interiors i dos exteriors), un espai per a esdeveniments i un estudi de pòdcast. Per accedir -hi hi haurà una escala mecànica des del carrer i un ascensor. Serà un espai de disseny on s’hi podrà anar a gaudir de la gastronomia i on les taules seran comunitàries. Serà un espai més del nou centre comercial Maremàgnum, que ara mateix s’està “reposicionant” amb noves botigues i espais públics des d’on es podrà observar les maniobres dels equips de la Copa Amèrica.

Ja se sap alguns dels xefs i dels restaurants que hi tindran espai. Entre els primers en confirmar-se la seva participació hi ha Fran López (que va obtenir una estrlla Michelin en el  Xerta, el restaurant de l’Hotel Ohla de Barcelona, i una altra estrella Michelin pel restaruant Villa Retiro), Lena Maria Grané i Ricky Smith del restaurant Baló, que han portat els sabors de Londres  a Barcelona o els restaurants Darvaza, expert en brases, Can Ros, al capdavant del qual hi ha el xef Jordi Ballester, que fa un dels millors arrossos de la Barceloneta, i Casa Amàlia, de cuina tradicional catalana. Al costat d’aquests con’sagrats hi haurà restauradors emergents perquè la idea és reunir sota un mateix sostre “els millors talents culinaris i experiències culturals de la ciutat, seleccionats per l’equip editorial de Time Out Barcelona”, informen. L’objectiu d’aquesta nova aventura és convertir-se en el nou epicentre gastronòmic i cultural de la ciutat.

Sílvia Nuri, directora general de Time Out Market Barcelona, assegura que està “molt orgullosa d’obrir el nou Time Out Market Barcelona”,que vol ser “un punt de trobada per a la gent de Barcelona: volem redescobrir el port i convertir-lo en un espai on puguem reconnectar entre nosaltres i gaudir de tot allò que estimem de la nostra ciutat i que en fa un lloc únic, admirat a tot el món”.

Els periodistes del Time Out (a Barcelona des del 2008) seleccionen coses per fer, veure i menjar a 333 ciutats de 59 països i ho comparteixen a través dels seus portals web, xarxes socials, vídeos, pòdcasts, newsletters i esdeveniments en directe. A partir d’ara, aquesta tasca també es podrà viure al Time Out Market Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llengua

Els centres sanitaris hauran d’atendre els usuaris en la llengua que triïn

barcelona
SOCIETAT

El Palau de Congressos torna a acollir ExpOtaku Tarragona

TARRAGONA
INFRAESTRUCTURES

Adjudicada la tercera fase de la via per a ciclistes i vianants entre Reus i Cambrils

REUS
MEDI AMBIENT

Veïns de Camarles qüestionen els riscos de la planta de biogàs

CAMARLES
Societat

Mor Ramón Fonseca, fundador del bufet dels ‘Papers de Panamà’

Alumnes d’escoles i instituts faran de periodistes per un dia a la UAB

Cerdanyola del Vallès
agricultura

Els vinyataires fora de DO s’organitzen

barcelona

Tretze companyies actuaran enguany al Festival Internacional de Titelles

Gavà

Primer seminari català sobre Arxius i Turisme

lloret de mar