Societat

El brou de Xavi Hernàndez

La recepta Ingredients: Gra: no n'hi posa. Carns: vedella, pollastre, peu de porc, os de vedella, os de pernil (una mica), botifarra negra i blanca, cansalada. Verdures: patata, api, pastanaga, col (poca quantitat). Pilota: carn de vedella i porc (meitats iguals), farina i ou. Pasta: galets grans. Elaboració: En una olla, s'hi posen tots els ingredients i es fan bullir el temps necessari. Un cop colat els galets es couen dins del mateix caldo.

cuinera Maria Mercè Creus (mare del futbolista del FC Barcelona)

Consell: cal fer servir aigua mineral envasada, millora la qualitat del brou resultant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.