Societat

El brou de Marina Geli

El consell: els galets, de mida mitjana, es fan bullir amb el caldo de verdures, principalment, i s'hi afegeix una part de carn per tal que el brou resultant no sigui tan gras.

cuinera Marina Geli (consellera en funcions de Salut)

La recepta: Ingredients: Gra: no n'hi posa. Carns: un pit de pollastre, espinada de vedella, botifarra negra, trossos d'orella i cua de porc. Verdures: patates, pastanagues. Pasta: galet mitjà. Elaboració: es prepara amb dues cassoles diferents, amb aigua bullint i una mica de sal. En una s'hi bullen les verdures durant vint minuts. A l'altra, les carns, d'on es retira la botifarra al cap de mitja hora de bullir i, després, el pollastre. La resta s'hi deixa més temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.