Festes populars i fires

Un maridatge particular

Manlleu. La localitat osonenca marida el porc i la cervesa en una festa que combina gastronomia i oci. Durant el certamen es pot visitar un mercat de productes de proximitat i es convida a degustar i comprar productes del porc i cerveses artesanes. Dissabte 22 i diumenge 23 té lloc la matança del porc i l'elaboració d'embotits en directe. A més s'ofereixen tallers, com el de fer pa artesà, el de cuina per a nens i famílies o el taller de cuina i tast guiat en què David Sanglas i Bernat Vilarasau mostraran com preparar una crema de patata amb cervesa negra i morro de porc confitat. La fira també convida a conèixer millor la ciutat, amb jornada de portes obertes al Museu Industrial del Ter i una visita guiada a la Colònia Rosiñol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Portu regala la Champions al Girona

Girona
la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens

OLOT

Simulacre d’emergències al Recinte Firal d’Olot

OLOT
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella