Festes populars i fires

Un maridatge particular

Manlleu. La localitat osonenca marida el porc i la cervesa en una festa que combina gastronomia i oci. Durant el certamen es pot visitar un mercat de productes de proximitat i es convida a degustar i comprar productes del porc i cerveses artesanes. Dissabte 22 i diumenge 23 té lloc la matança del porc i l'elaboració d'embotits en directe. A més s'ofereixen tallers, com el de fer pa artesà, el de cuina per a nens i famílies o el taller de cuina i tast guiat en què David Sanglas i Bernat Vilarasau mostraran com preparar una crema de patata amb cervesa negra i morro de porc confitat. La fira també convida a conèixer millor la ciutat, amb jornada de portes obertes al Museu Industrial del Ter i una visita guiada a la Colònia Rosiñol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
medi ambient

Activistes ruixen amb pintura diversos megaiots

Barcelona
societat

Relleu generacional a les catifes de flors d’Arbúcies

arbúcies
societat

El Campionat del Món de Bèlit de Sant Narcís es manté viu vint anys després

girona
religió

Sant Feliu celebra 20 anys de bisbat i 500 anys de la parròquia de Sant Llorenç

Sant Feliu de Llobregat
MOBILITAT

En servei, les primeres càmeres de control d’accés a la carretera vella de Calella

PALAFRUGELL
oci

Récord a l’aplec dels caragols

barcelona
GASTRONOMIA

Establiments com el Motel o l’Hotel Duran participen en la Ruta del Tast Surrealista

FIGUERES
SEGURETAT

Cremen deu autocaravanes en un incendi a Montcada i Reixac

barcelona

Pla per millorar el turisme a través de la transició energètica al Baix Empordà

GIRONA