SANTA COLOMA DE QUERALT (Conca de Barberà)

Romescada popular i Aplec

Romesco de terra endins

Qui més qui menys ha tastat una amanida amb romesco o un plat de peix elaborat amb aquesta salsa. Però el romesco colomí és diferent: es caracteritza perquè es prepara amb bacallà dessalat que es cuina en cassola de fang. «És un plat autòcton al qual cada cuiner posa el seu toc personal», explica Jordi Esplugas, dels Amics del Romesco.

Aquesta entitat organitza la XVI Romescada Popular, una festa gastronòmica que inclou concurs de romesco, sopar i ball. A més, el mateix dissabte se celebrarà el XIV Aplec de Sardanes. A la tarda, les cobles Ciutat de Cornellà i Nova Vallès oferiran una actuació conjunta. Abans del ball, la cobla Ciutat de Cornellà oferirà una altra audició de sardanes.

M.J. RAMOS

Dia 18. Tiquets de degustació: 11 euros (amanida, romesco colomí, postres, fruita i vi).http://www.stacqueralt.altanet.org
www.stacqueralt.altanet.org


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

El CatSalut també minimitza els “ajustos” d’aquest estiu

barcelona
BAIX EMPORDÀ

Impulsen un estudi per conèixer el consum de peix a secundària

LA BISBAL D’EMPORDÀ
ROSES

El consistori amplia un mes el servei de socorrisme a les platges

ROSES
llengua

El TSJC admet un recurs contra el decret d’ús del català a l’escola

barcelona
societat

Estudiants bloquegen els accessos a la UPF de Ciutadella en suport a Gaza

Barcelona
societat

Oncolliga fa una donació a la Salus Infirmorum per a dues habitacions oncològiques

banyoles

L’avanç de Pla Director del Logis Empordà preveu 166 noves hectàrees

EL FAR D'EMPORDÀ

Obre al públic el nou Centre d’Interpretació del Vi de Calonge

CALONGE
MEDI AMBIENT

La UdG lidera un projecte per fer més eficients les depuradores al Mediterrani

GIRONA