Societat

La recepta

Rostit al balcó de Girona

EL RESTAURANT CAN JOAN D'ADRI ofereix un menjar complet a la cassola fins al setembre

El restaurant Can Joan d'Adri, a Canet d'Adri (Gironès), ofereix un complet rostit de festa major. La festa del nucli d'Adri va tenir lloc diumenge, però fins a mitjan setembre el local ofereix el rostit de festa. El plat, a la cassola, és molt fàcil, segons explica la cuinera, Anna Massot. S'ha de tenir en compte –explica– que les botifarres necessiten menys cocció i que l'ànec es cou en una cassola a part amb llorer i durant tres hores. El rostit es pot fer al forn tapant-lo amb paper d'alumini. Les Carboneres ofereixen la ruta als seus nou restaurants i redescobrir “els millors racons del balcó de Girona”.

j. ferrer

ROSTIT DE FESTA MAJOR
Can Joan d'Adri. Veïnat d'Adri (Canet d'Adri)
INGREDIENTS (per a 8 persones):
2 cabeces d'alls, 8 cebes de Figueres, oli, greix de porc, 2 fulles de llorer, 1 clau (espècia), un raig de conyac, 8 botifarres i un ànec, un pollastre i un conill, tallats en 8 parts.
Can Joan d'Adri és un dels nou restaurants del col·lectiu de la Cuina de les Carboneres, a la vall de Llémena (Gironès). El col·lectiu té compte propi al Facebook.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Recerca pilot de la URV per detectar a Tarragona el sensellarisme ocult

TARRAGONA
Estats Units

Mor el pacient que va rebre un ronyó de porc modificat genèticament

Barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Nova edició de Guíxols Flors amb molta participació

SANT FELIU DE GUÍXOLS
GIRONA

Els castells, protagonistes del primer diumenge de Temps de Flors

GIRONA
SERVEIS

Balaguer instal·la un sistema innovador per detectar fuites d’aigua a la xarxa

BALAGUER

Estabilitzat l’incendi forestal

BATEA
societat

Col·lapse general a Rodalies que es pot allargar a demà dilluns

barcelona
Sonia Giménez
PRESIDENTA DE L’OBSERVATORI DE L’AIGUA DE TERRASSA (OAT)

“En la gestió de l’aigua cal valentia i requereix consens”

TERRASSA
Olot

El Cornamusam aposta per la programació de quilòmetre zero

Olot