Societat

La recepta

La cuina de les flors

LA CALÈNDULA. Iolanda Bustos ofereix una acurada cuina en què destaquen les flors i les herbes

Peleu la síndria i talleu-la a làmines d'uns 3 o 4 mm. Regueu amb unes gotes d'oli la planxa, que ha d'estar ben calenta, i poseu-hi la síndria, un parell de minuts per banda. Salpebreu-la i poseu-la en un plat a la nevera. Després talleu-la amb el ganivet donant-hi forma arrodonida. Per a les flors farcides, barregeu el recuit amb la tòfona esmicolada, una mica de sal i oli; ompliu una mànega de boca fina amb la barreja i ompliu les flors. Serviu el carpaccio a la base d'un plat gran i a sobre poseu-hi les flors farcides, els barrets dels bolets flammulina en cru, un raig d'oli i un microbrot de diverses herbes, tipus bleda, remolatxa o ruca.

U.C.

Recepta: ‘Carpaccio‘ de síndria amb conillets farcits de recuit trufat
La Calèndula Restaurant. Tva. de la Creu, 33. Girona
INGREDIENTS:
1/2 síndria, 1 recuit de drap, una tòfona d'estiu, un manat de flammulina, sal, pebre i oli extra d'oliva arbequina.
La xef de La Calèndula, Iolanda Bustos, explica que aquest plat original desconcerta els comensals, que, inicialment, es pensen que mengen carn o peix quan, en realitat, és síndria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres del passeig de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró